Translate

vrijdag 7 september 2018

Jarig!

Vandaag ben ik achtendertig jaar geworden. Ja, ik schreef het maar even VOLUIT. Acht. En. Dertig. Dat is toch al best dichtbij de 40! Gelukkig is leeftijd slechts een getal ;-)

(de gehaakte slinger haakte ik van katoen, de vlaggenlijn van batikstof kocht ik via een Antropofische Marktplaats)

En mijn dochter, die is toch zo lief... vanaf dinsdag werd er in de vroege avonden boven druk gesmoesd en gewerkt. Ze hield haar lippen stíjf op elkaar aan wat.

Vanmorgen werd ik ¨wakker¨ gezongen met thee en kadootjes. De zitfiets had ik al eerder gekregen: die heeft me enorm geholpen bij mijn herstel, omdat ik op deze, i.t.t. mijn gewone hometrainer, wel kan zitten en fietsen. Onwijs supermegadubbelblij mee. Maar vanmorgen? Vanmorgen kwam de Echte Liefde.

Een prachtig hart hadden ze gemaakt van papier mâché. Zo ontzettend lief.
En er was nog een pakje. Een kokervormig pakje. Ik kreeg meteen een nog warmer hart want ik snapte wat erin zat. Sophie en ik waren namelijk eerder deze week in de Dille en Kamille met mijn moeder, en daar had ik een poster gezien van dagvlinders, die ik écht heel gaaf vond. Ik had hem laten hangen, wegens genoegspullenenbewustconsumeren.
Maar Sophie had dus erg goed opgelet en aan papa gevraagd om de poster te kopen. Hoe geweldig lief is dat??

Ik voel me een echte geluksvogel!!


Vanmorgen heb ik nog even lesgegeven, net ben ik gezellig vóór de regen uit met mijn moeder (en de mooie maansteenarmband die ik van haar kreeg!) naar het winkelcentrum geweest om een lijst te kopen voor de poster. Straks als Sophie thuis is van school komt mijn moeder langs, Ben is op vrijdagmiddag vrij en hij vond het een uitmuntend idee om brownies te bakken.
Dus we zijn heerlijk allemaal samen en ik vermóed zomaar dat de sjoelbak straks beneden komt. Weet je wat? Dit is een topverjaardag!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat fijn dat je een bericht achterlaat :)